Dobrodošli na naš web

Visoko sofisticirana tehnika i oprema u rukama obrazovanih i stručnih ljudi garancija su pacijentima da će njihovo zdravlje biti bolje, a osmijeh ljepši i srdačniji.

Mladi doktori svih stomatoloških profila koji rade i surađuju sa ovom ordinacijom naročitu pozornost poklanjaju najmlađim pacijentima. Briga o zubima djece počinje već od njihove najranije dobi. Počinje se sa potpuno neagresivnim metodama kako bi se dijete oslobodilo poznatog straha od stomatologa. Upućuje ga se u tehnike četkanja zuba kao i koju pastu, kada i kako koristiti. Za rad sa djecom tu su i asistentice koje su educirane kao zubni higijeničari tako da je priprema i kompletna zubna higijena te zaštita zuba njihov posao.

U ordinaciji se educiraju i roditelji oko ishrane djeteta što uveliko utječe na kvalitetu zuba. Pacijenti po završetku terapije u ovoj ordinaciji ne budu zaboravljeni nego se i kasnije o njima vodi računa. Svaka 3 mjeseca bivaju obavješteni da je potrebno da dođu na kontrolu gdje se pregledaju zubi, uradi čišćenje i zaštita.

Upoznajte naš tim

GORAN
PEHAR

dr. stom.

TAMARA
TOPALOVIĆ STAROVIĆ

dr. stom.

IVANA
LIVAJA

asistent

IVAN
GALIĆ

doc. dr. sci., spec. oral. kirurgije

MARIJA
ZELIĆ

dr. stom., spec. ortodoncije

MARTINA
KREŠIĆ

asistent

ALEKSANDAR
STJEPANOVIĆ

dr. stom.

ANDREJA
NJEGUŠ

dr. stom.

MARIJA
KARAČIĆ

asistent

NEMANJA
MIKIĆ

dr. stom.

ŽANA
MISITA

asistent